Επικοινωνία

Τ: 210-5738369
Κ: 6977-007478
Ε: s.astrinakis@gmail.com

Ώρες Ιατρείου

Δευ - Παρ: 16:00 - 21:00

Διεύθυνση

Παναγή Τσαλδάρη 12 & Σαλαμίνος 2 Περιστέρι, 12132
ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΑΝΤΙΠΗΚΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Στυλιανός Εμμ. Αστρινάκης, ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ

Ο ιατρός Στυλιανός Αστρινάκης του Εμμανουήλ γεννήθηκε το 1976 στην Αθήνα.

Ιατρική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Σπούδασε στην Ευαγγελική Σχολή της Νέας Σμύρνης και εισήχθη κατόπιν συμμετοχής στις Πανελλήνιες εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου και έλαβε το πτυχίο του το 2002 με γενικό βαθμό “Λίαν Καλώς”.
2002

Παθολογική και την Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου

Εκπλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού και Εξωνεφρικής Κάθαρσης του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου και ακολούθως υπηρέτησε ως οπλίτης ιατρός στη Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού στο Ηράκλειο Κρήτης καθώς και σε στρατιωτικές μονάδες της Δωδεκανήσου.

Από το 2004 έως το 2007 εργάστηκε ως ειδικευόμενος ιατρός στην Παθολογική και την Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου.
2004 - 2007

Κλινική Καρδιολογία

Από το 2007 ως το 2010 ειδικεύτηκε στην Κλινική Καρδιολογία στην Καρδιολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών “Η Ελπίς” ενώ παράλληλα εκπαιδεύτηκε στο Αντιυπερτασικό ιατρείο και στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο της Α΄ Καρδιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο “Ιπποκράτειο” Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών όπως και στο Παιδοκαρδιολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων “Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού”.
2007-2010

Νεότερες υπερηχογραφικές τεχνικές

Επίσης μετεκπαιδεύτηκε στις νεότερες υπερηχογραφικές τεχνικές επί ένα 6μηνο στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων» από το Δεκέμβριο του 2014 ως το Μάιο του 2015.
2014-2015

ΚΕ.Π.Α.

Από το Φεβρουάριο του 2014 ως τον Ιανουάριο του 2015 συμμετείχε ως τακτικό μέλος του Ειδικού Σώματος Ιατρών Επιτροπών στα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.) του νομού Αττικής.
2014-2015

Διεύθυνση του Καρδιολογικού Τμήματος

Ως ελεύθερος επαγγελματίας έχει συνεργαστεί με τον Όμιλο Διαγνωστικών Κέντρων «Ιατρική Διάγνωση» και το ιδιωτικό Διαγνωστικό Κέντρο «Βιομέριμνα». Έχει εργαστεί ως Επιμελητής Καρδιολόγος στην ιδιωτική Κλινική «Γαληνός» του Ομίλου «Πραξιτέλειο» και έχει παράσχει επιστημονική υπευθυνότητα αναλαμβάνοντας τη Διεύθυνση του Καρδιολογικού Τμήματος στο Θεραπευτήριο “Σωτήρ” (πρώην Κλινική Γρηγοριάδη) στο Νέο Ηράκλειο και του Καρδιολογικού Τμήματος του Αριστοτέλειου Θεραπευτηρίου στην Κυψέλη.
2011-2015

Εξωτερικός επιστημονικός συνεργάτης της Ά Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν»

Από τον Ιούλιο του 2014 είναι εξωτερικός επιστημονικός συνεργάτης της Ά Καρδιολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν» Hospital Center έχοντας συμμετάσχει ενεργά στο πρόγραμμα εφημεριών της κλινικής.
Από τον Ιούλιο του 2014

Iδιωτικό ιατρείο στο Περιστέρι

Από το Δεκέμβριο του 2011 έως σήμερα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στο Περιστέρι. ενώ παράλληλα παρέχει υπηρεσίες ως ελεγκτής ιατρός ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών σε νοσοκομειακές μονάδες του Ομίλου «Υγεία».
Από το Δεκέμβριο του 2011

Ο ιατρός έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της αρτηριακής υπέρτασης και της υπερλιπιδαιμίας (συμμετοχή σε συνέδρια, πιστοποιημένη παρακολούθηση σεμιναρίων). Έχει λάβει Πιστοποιητικό Μετεκπαίδευσης στη Λιπιδιολογία (Excellence in Lipidology) από την Ελληνική Εταιρεία Αθηροσκλήρωσης κατόπιν σχετικών εξετάσεων.

Είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (Ι.Σ.Α.), της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας (Ε.Κ.Ε.) και της Ελληνικής Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης.

Εκτός από ελληνικά μιλάει άπταιστα αγγλικά και αρκετά καλά γαλλικά. Είναι έγγαμος και έχει δύο παιδιά.